Er du nystartet selvstændig, og er det med regnskab lidt svært? Så brug en bogholder

Hvis du netop har startet dit eget firma, så er der tusindvis af ting, du skal holde styr på. Det er hårdt og det kræver meget arbejde at starte en virksomhed op fra bunden, specielt hvis det er på et konkurrencefyldt marked. Men uanset hvilken branche, du befinder dig i, er det altid hårdt at være nystartet. Derfor kan det være en god ide, at lette noget af presset fra dine skuldre og hyre en bogholder.

Hvorfor benytte sig af en bogholder?

Når du vælger at bruge en bogholder, skal du ikke længere koncentrere dig om de tunge ting i regnskabet. Du skal sådan set bare sørge for at tjene penge og så overlade resten af regnskabet til din bogholder. Når året så er gået og du skal aflevere dit regnskab, så skal du ikke bruge mange lange nætter på at sidde og få styr på de mange dokumenter. Det har din bogholder nemlig helt styr på for dig. Du kan derfor med ro i maven nærme dig datoen for, hvornår dit regnskab skal sendes ind til staten.

Bogholder frem for revisor

Har du en forholds lille virksomhed, så kan det virke voldsomt at benytte sig af en revisor til, at lave dit regnskab. En revisor har en meget længere uddannelse end en bogholder har. De vil derfor også være dyre at bruge. Specielt for en nystartet virksomhed hvor pengene ikke bare strømmer ind, kan en revisor regning vælte hele budgettet. Her er det at bogholderen er rigtig god. De er billigere at bruge end en med den lange revisoruddannelse og de er udannet til at sørge for at dit regnskab er i orden. Du skal derfor ikke være bekymret for, om din bogholder er dygtig nok. Når det regnskab er færdigt, så sendes det til en statsautoriseret revisor som godkender det og underskriver det. På den måde er du sikret igennem hele processen.

Fordele ved at hyre en bogholder

Når du hyrer en bogholder til at holde styr på dit regnskab hen af vejen, så vil det ikke være sådan et stort projekt, som det kan være hvis du selv vil lave det, men ikke helt har styr på det. Er det tilfældet og du så skal bruge hjælp alligevel, så kan det ende med at koste dig meget dyrt. Da bogholderen så skal bruge lang tid, på at finde frem til de fejl du kan have begået, førend regnskabet er lavet færdigt. Med en bogholder på holdet fra start, så sker der ingen fejl og du slipper for en dyr efterregning. Vil du læse nærmere om en rigtig dygtig bogholder, så besøg https://www.sandgravsolutions.dk. Når der er styr på regnskabet, kan du gå i seng med ro i maven og slippe for alle de bekymringer der kan følge med ved selv at lave det.