Derfor bør du tage på campingferie på Fyn

Nu er tiden kommet til at finde ud af, hvorfor familieferierne bør holdes på vores alles smukke Fyn. Hvis du har fem minutter, kan du herunder blive klogere på Fyn og mere til.

Fyns fantastiske natur er noget helt unik

Her i Danmark, er Fyn ekstremt undervurderet. Mange danskere har slet ikke den herlige ø med i overvejelserne, når ferien skal planlægges. Det er en stor skam, for Fyn er et af de steder hvor vi faktisk finder den allersmukkeste natur i Danmark. Det er faktisk helt unikt, og derfor fremgår Fyn som en anbefalelsesværdig destination for de mange turister der kommer til Danmark årligt. Fyn er kendt for de Fynske alper, hvilket, mere specifikt, er Svanninge Bakker, som strækker sig helt op til 126 meter over havets overflade. Det fantastiske landskab strækker sig over 35 km, og her er der rig mulighed for at gå på opdagelse. Dernæst, er der Vissenbjerg Bakker, hvis højeste punkt er 129 meter over overfladen. Vissenbjerg Bakker betragtes også som et fugleparadis, da du kan finde musvitten, flagspætten, spætmejsen, vendehalsen og bogfinken. Der er noget til enhver sjæl på en familieferie på Fyn.

Tag på øhop

Du er nok en af mange danskere der ikke ved hvad Fyns øhav består af. Det består af hele 96 øer, og heriblandt kan du finde Avernakø, som skiller sig meget ud. Det unikke her er, at du kan møde klokkefrøen, hvis hjem findes i nogle helt særlige vandhuller. Der er hele 11 af disse vandhuller, som er en oplevelse i sig selv. Disse er fredet, for at bevare frøens eksistens.

Avernakø er perfekt til dem som elsker fred og ro, da øen har et sølle befolkningstal på 110. Dermed kan man opleve den skønne natur helt uforstyrret. Der går en færge fra Faaborg Havn til Avernakø, så du og din familie kan nemt komme til og fra øen, og det er tilmed billigt. Til en familieferie, er denne ø meget anbefalelsesværdig.

Camp Hverringe er det perfekte sted til en familieferie

Hvis du og din familie søger det helt perfekte campingsted, så er Camp Hverringe helt fantastisk. Her er der en masse underholdning til alle, da der er fodboldgolf, fodboldpool, volleyball og petanque. En BMX-bane er også at finde, og dermed kan børnene prøve en masse kræfter med de forskellige transportmidler. Der er også et kreativt hjørne for de kreative sjæle. Camp Hverringe giver anledning til en meget aktiv ferie, som I sent vil glemme. Det er hér, at familieferien for alvor blomstrer og genererer minder, som I vil elske at se tilbage på gennem livet.