Gulv i rengøringsvenlig microcement

Som børnefamilie med små børn er der tit en del rengøring at se til, når de små poder har leget, spist og kravlet rundt en hel dag på hjemmets gulve. Derfor kan det redde meget tid og energi at have et gulv, der er nemt at rengøre og særdeles holdbart. Søger man efter en sådan løsning, kan man vælge at lægge eller få lagt et gulv med holdbar og rengøringsvenlig microcement.

 

Bo moderne og nemt

Måske forbinder nogle et gulv af beton eller microcement som noget, der hører bilværksteder eller andre industrielle virksomheder til. Men i disse år er det blevet meget trendy at indrette sit hjem med et industrielt look. Dette rå og storbyagtige look signalerer både, at man er med på moden, og samtidig skaber det en nemmere og mere overskuelig hverdag i et travlt liv. Et gulv af microcement har en meget plan overflade, hvilket gør det super nemt at rengøre og vedligeholde. Det nemmeste er at bruge en gulvmoppe. Giver man tilmed sit gulv en gang voks en gang årligt, vil det blive ved med at fremstå skinnende og flot.

 

Et nemmere udendørsliv

Det er ikke kun indenfor i hjemmet, at overflader af microcement er en mulighed. Det er også muligt at gøre udendørslivet en del nemmere med et terrassegulv af microcement. Når børnene leger udenfor, kan de både pjaske med vand og lege i regnvejret uden at gulvet af microcement tager skade. Gulvet af microcement er nemlig super holdbart og vandafvisende. Ønsker man dermed et terrassegulv, der vedbliver at fremstå pænt på trods af hyppig brug og vejrliget, er et gulv af microcement et oplagt valg.

 

 

Specialdesignet til hjemmet

Ethvert hjem er forskelligt indrettet, og her er det vigtigt at vide, at microcement kan bruges på og påføres alle overflader. Det kan både bruges til vægge, gulve, køkkenborde og gulvet på terrassen eller andre overflader udendørs i haven. I køkkenet kan microcement på gulvet være oplagt, fordi der er meget aktivitet med madlavning og børn, der leger, mens forældrene laver mad. Væggen i køkkenet kan også blive påført microcement og dermed give et råt og hygiejnisk look samtidig med, at det er nemt at vaske af ved komfuret.

 

Et hjem i smukke farver

Selvom man umiddelbart forbinder microcement med den klassiske grå farve, kan det fås i mange forskellige og smukke farver. Her er det oplagt at vælge den eller de farver, der matcher til hjemmets øvrige stil eller lave en gennemgående farve i alle rum. Når man vælger at lægge microcement som gulv i børneværelserne, er det værd at anbefale, at man tænker rummet som en helhed. Her kan man skabe en kontrast til det rå look, som gulvet af microcement har, og tilføre rummet masser af bløde bamser, et blødt kludetæppe og bløde gardiner. Dermed får rummet et mere afbalanceret helhedslook. Hvis barnet gerne vil lege bilværksted eller brandstation, er det bare med at lægge kludetæppet til side og vupti: Så er legen i gang.