Perfekte firmajulegaver i 2019

Julen begynder at nærme sig, og vi ville virkelig gerne pleje forholdet til vores kunder i dette år.

Sidste år glemte vi det fuldstændig, og vi hørte hvordan flere af vores konkurrenter gjorde det.

Firmajulegaver er ikke noget man skal tage fejl af. Selv den lille tanke vægter højt ved ens kunder, og derfor ville vi gøre noget i år.

Vi søgte rundt over det hele, og tænkte meget over hvilken slags firmajulegave i 2019, som skulle repræsentere os.

 

Hvilken firmajulegave vælger man i 2019?

 

Tiderne ændrer sig hele tiden, og det samme gør vores firma. Vi er med årene gået fra at sælge almindelig tøj, til nu at have et 100% bæredygtigt og økologisk sortiment.

Fordi vi går så meget op i miljøet, så skulle vi også finde noget der kunne repræsentere vores nuværende mission. Missionen lyder at vi gerne vil have en 100% bæredygtig og økologisk værdikæde.

Derfor skal vores firmajulegaver i 2019 være præcis det samme.

Det går ikke at prædike om hvor økologiske vi er, og så kan vi ikke vise det samme budskab udadtil.

Vi søgte og søgte, og til sidst fandt vi det sørme. En kollega opdagede Profilkonfekt – Simpelthen bare det bedste match.

 

Profilkonfekt – vejen til firmajulegaver i 2019

 

Ved I hvad? Der findes simpelthen et firma, der kun sælger søde, salte og bitre lækkerier til virksomheder som os, der gerne vil pleje sine kunder.

Vi valgte selv at få økologiske gourmet bolcher, som var omkranset af emballering i vores eget logo til firmajulegaver i 2019.

De smager himmelsk og samtidig er det bolchet og emballeringen fuldstændig økologisk og bæredygtigt – perfekt til at repræsentere os.

 

Køb firmajulegaver der smager godt

 

Det næst bedste – selvfølgelig udover vi plejer relationerne – er at vi nu har vores egne bolcher over hele kontoret. Vi er simpelthen så glade for at kunne tilbyde dem til møder, og jeg har flere gange været ude være kunder og samarbejdspartnere, som har vores bolcher fremme på bordet.

Det er perfekt markedsføring, og så har vi ikke givet mere end omkring 2 kroner pr. bolche – Det er godt nok en billig og effektiv markedsføring.