Prøv en botoxbehandling mod rynker

Er du begyndt at se rynkerne komme krybende over din pande? Har du fået kragetæer i øjenkrogene? Eller er det blevet svært at skelne dit smil fra de hundredvis af rynker på dine kinder og hage?

Pludseligt føler du dig meget gammel – og det kan være en katastrofe for ens selvværd. Man begynder at føle sig gammel og tænker måske, at de gode dage er forbi. Sådan tager den ene tanke den anden, og det er et frygtelig tanketog at være passager på!

Heldigvis er der hjælp at hente. I dag er det muligt at modtage behandlinger, der hjælper med at dække rynkerne til, så du kan ligne dit ungdommelig selv – det ungdommelige selv, du stadig føler, du er!

Botoxbehandlinger har taget verden med storm

En af disse behandlinger, der kan hjælpe mod rynker, er botox. Det er blevet en populær behandling, da den er forholdsvis let, billig og smertefri. Det eneste, der er tale om, er en indsprøjtning. Det er altså et simpelt indgreb modsat et f.eks. et facelift, der kræver et operativt indgreb.

Botoxbehandlinger har spredt sig til hele verden – også Danmark. Der er botox Aalborg, botox i næsten alle danske byer! Og det er der altså en god grund til.

Siden botox blev godkendt til at fjerne rynker med i 2000, er det blevet utroligt populært. Alle har hørt om botox før – om de så har mødt nogen eller hørt om det i fjernsynet.

Botox hjælper næsten med det samme

Når du modtager en botoxbehandling, vil der blive indsprøjtet botox direkte i det område, du ønsker behandlet. De rynker, der opstår ved dine musklers sammentrækninger, vil derefter blive lammet af botox, hvilket udjævner din hud og får den til at fremstå glat.

Derudover kan botox også bruges forebyggende. Hvis du har et område af dit ansigt, hvor du bare kan se rynkerne lige så stille marchere frem, så kan du modtage forebyggende behandling. De går ind og lammer musklerne i det område, så rynkerne har sværere ved at blive dannet.

Botox bliver kun indsprøjtet et par millimeter inde i huden, så det er en forholdsvis smertefri procedure. Det er altså ikke ligesom hos tandlægen med lange nåle! Du kan derfor roligt slappe af. Derudover varer behandlingen ikke mere end 10-15 minutter.

Som med alle andre slags indgreb, er der dog bivirkninger ved en botoxbehandling. Der kan opstå rødme og hævelser, hvor du er blevet stukket, men det er helt naturligt. Det går for det meste hurtigt over af sig selv igen.

Modsat andre kosmetiske indgreb, virker botox næsten med det samme. Den fulde virkning opnås efter et par uger. Holdbarheden kan dog variere, men de fleste oplever, at deres førstegangs indsprøjtninger virker i over et kvartal.