Træt af ar og rynker? Sådan vækker du huden til livs igen

Hvis du døjer med enten rynker, ar eller strækmærker, bør du overveje en behandling med en Dermaroller. Behandlingen kaldes en Micro-needling, og foregår på den måde, at rullen er i stand til at gå ind og arbejde dybdegående i huden, således ar, rynker og andre synlige skader på huden kan reduceres. Det tager ikke mere end 30 minutter, men er én af de mest effektive ansigtsbehandlinger til hudskader. Hvis du vil vide mere, kan du læse yderligere om behandlingen nedenfor.

 

Hvad er en Dermaroller?

En Dermaroller er ganske enkelt en anderledes ansigtsbehandlingsform, der hjælper huden med at regenerere – det vil sige, at den går ind og reparerer huden. Dermarolleren indeholder nemlig små nåle, der bliver rullet frem og tilbage på huden, således huden med det samme går i gang med en helingsproces ved at lave små, mikroskopiske huller. Behandlingen er netop til dig, der døjer med små skader i form af rynker, ar, pigmentforandringer, strækmærker og eventuelle forbrændinger. Nålene vil under behandlingen penetrere huden, således huden får en pænere struktur og bliver mere frisk og elastisk.

 

Dermarolleren har længe været på markedet og bruges i enten medicinsk behandling eller under hjemmebrug. Dog vil den medicinske behandling være mere effektiv, eftersom hjemmebehandlingen er mere mild i måden, nålene går ind og laver små huller i huden på.

 

Ved at vælge en medicinsk behandling, får du desuden vejledning og hjælp til én gang for alle at komme til bunds med dine hudproblemer. Du behøver derfor ikke længere at bekymre dig om, hvilke dyre cremer og renseprodukter, du skal investere i. Derudover bliver der arbejdet lidt dybere i huden, hvorfor behandlingen kun må udføres af specialudannede inden for området.

 

Hvorfor vælge denne behandlingsform?

 

En Micro-needling behandling er essentiel for dig, der har forsøgt at gøre alt i kampen mod hudens mindre skader. Du skal ikke være nervøs for, at rullens små nåle vil medføre en voldsom smerte, da du inden behandlingen får en lokalbedøvende creme på. Dog vil nålene kunne mærkes lidt, hvilket desuden kan få huden til at bløde lidt. Derudover er behandlingen effektiv på mange områder, så du kan gå derfra med en smukkere og mere frisk hud.

 

Du skal være opmærksom på, at du ikke vil kunne se resultater med det samme. Det kræver tid og tålmodighed, fordi huden som sagt regenerer og dermed er i gang med en helingsproces, der skal reducere de skader, der måtte være. Du kan cirka forvente at se resultater efter 1-2 uger, da huden i begyndelsen vil være meget rød, se solskoldet ud og have en brændende fornemmelse.

 

Da det er en medicinsk behandling, der foretages på en klinik, sikrer du samtidig, at du er i gode hænder hos dygtige hudterapeuter og sygeplejerske, der er specialuddannede i netop denne behandlingsform. Derudover afhænger antal behandlingsgange af omfanget af hudens skader, da det er meget individuelt, hvor mange behandlingsgange der er behov for. Du skal derfor ikke selv tage stilling til hverken antal behandlingsgange, eller hvorvidt hun hud vil kunne klare behandlingen. Klinikken hjælper dig i processen og vejleder dig til, i hvilket omfang behandlingen skal foregå.