At købe en ny gammel bil

Der er flere forskellige gode grunde til, at man burde ty til brugte biler, når man er på markedet efter en ny bil. Biler er lavet til at holde, så derfor gør det ikke noget, at en bil har nogle kilometer i bagagen, når man køber den.

 

Hos Bilforum findes eksperterne

Er du på jagt efter en god bil og bor du i Herning-området, er du en heldig kartoffel. I Ikast ligger Bilforum nemlig. Bilforum er en bilforhandler, der både handler med nye og brugte biler. Så uanset om du er til spritnye biler eller biler med lidt kilometer på bagen, er Bilforum det rette sted at gå hen. Inde på deres hjemmeside http://www.bilforum-herning.dk/brugte-biler/ kan du læse meget mere om Bilforum.

Bilforum holdes på benene af tolv medarbejdere, hvoraf de syv arbejder på værkstedet. Det betyder, at der både er ansatte med den praktiske viden og kunnen samt medarbejdere, der har helt tjek på det administrative og som kan hjælpe kunden igennem papirarbejdet, guide om valg af forsikring osv.

 

Hvorfor købe en brugt bil?

Der er mange gode og solide grunde til, at det er bedre at købe en brugt bil frem for en ny bil. En af dem er, at fordi prisen jo sættes ned, fordi bilen er brugt, har man mulighed for at købe en bedre model, end hvad man ville have råd til, hvis bilen var spritny.
En anden grund til, at det oftest er billigere at forsikre en brugt bil, end en ny bil. Dette skyldes, at nye biler tit er udstyret med mere ekstraudstyr i form af elektronik og gadgets. Det betyder, at der er flere ting, der kan gå i stykker, og at bilen derfor er dyrere at reparere og i vedligeholdelse. En anden grund til, at det er billigere at forsikre en brugt bil frem for en ny bil, er at den brugte bil naturligvis er faldet lidt i værdi og dermed ikke på papiret er lige så meget værd.

 

Fremskridt i produktionen af biler

I dag er vi meget bedre til at fabrikere biler end for tyve år siden. Det betyder, at de biler, der bliver produceret i dag er bygget meget mere bæredygtigt og derfor holder i flere år. Det medfører, at når man køber en brugt bil i dag, er man sikret, at den er i god stand og kan køre mange år endnu.