Uren hud og den rette løsning

Siden jeg blev teenager, har jeg døjet med uren hud i form af bumser og store udbrud af akne.

Jeg har prøvet alverdens forskellige cremer og rensevæsker, men har aldrig rigtig kunne se en forskel.

Dette blogindlæg, vil fortælle dig hvordan jeg fik styr på min urene hud samt give dig råd til hvordan du kan få en frisk og sund hud.

Jeg vil starte med at lave en kort introduktion af mig selv. Jeg er en kvinde på 27år. Jeg er bosat i en lille by i nærheden af Holstebro. Jeg er uddannet pædagog og arbejder også i dette erhverv. Det er et aktivt arbejde, hvor jeg bruger størstedelen af min arbejdsdag ude i naturen.

Jeg går op i sundhed og forsøger at få den anbefalede mængde grønsager hverdag.

Min urene hud skyldtes derfor ikke en usund hverdag. Jeg har ofte været flov over min hud, da jeg synes en uren hud udstråler at man ikke passer på sin krop og er velsoigneret.

Min hud har især været et stort problem for mig de seneste par år, hvor jeg ikke længere er teenager.

Mine veninder har anbefalet mig diverse cremer og hjemmebehandlinger, men jeg har aldrig kunne se nogle egentlige resultater. Det har blot resulteret i, at jeg har brugt utrolig mange penge på cremer, rensevand og andre hudprodukter.

 

Min redning blev en ansigtsbehandling i Holstebro

For nogle måneder siden blev jeg anbefalet at prøve en ansigtsbehandling i Holstebro. Min veninde havde selv fået foretaget en og havde set tydelige resultater. Hun foreslog, at jeg fik foretaget en hudanalyse, så jeg bedre kunne købe cremer der matcher min hudtype.

Jeg har aldrig været hos en kosmetolog, da jeg nok må krybe til korset og indrømme, at jeg har tendens til at være nærig. Derfor researchede jeg på hvilke muligheder der var på ansigtsbehandlinger i Hostebro. Jeg fandt Klinik Nederby, som har butik lidt ude for Holstebro.

Jeg blev meget overrasket over deres billige priser. Jeg havde forventet at en ansigtsbehandling i Holstebro ville koste mange penge, hvilket ikke var tilfældet. Derudover tiltalte deres forskelige behandlingsmuligheder mig meget. Jeg ringede ind til dem, hvor de var søde til at vejlede mig og hjælpe mig til at bestille en tid til den rette behandling.

 

Ansigtsbehandling i Holstebro eller hjemme wellness?

Det er selvfølgelig dyrere at få lavet en ansigtsbehandling i Holstebro sammenlignet med at købe en ny creme, men resultaterne er virkelig også bedre.

Efter jeg fik foretaget min første ansigtsbehandling i Holstebro ved Klinik Nederby, kunne jeg se tydelige forbedringer i min hud. Den første ansigtsbehandling jeg fik foretaget, var en ”Teenage Behandling” – så jeg engang for alle kunne få buk med min urene hud.

Jeg fik foretaget en hudanalyse, som viste at min hud var meget fedtet pga. mine talgkirtler producerer meget talg. Jeg har førhen altid brugt cremer til en normal hudtype, da min hud ikke ser eller føles fedtet.

Min hud blev renset i dybden og fik de cremer den havde brug for. Jeg kunne se og mærke en tydelig forskel på min hud da behandlingen var færdig. Min hud føltes lettere, glattere og havde et shine den aldrig har haft før.

Jeg har altid været stor tilhænger af at gøre tingene selv – også plejen af min hud. Efter de tydelige resultater jeg så efter min første behandling, er det blevet en månedlig tradition jeg ikke vil spare.

Klinik Nederby tilbyder en langrække forskellige ansigtsbehandlinger i Holstebro. Der er både en hurtig behandling til når tiden er knap eller en 100% velvære behandling, hvor du virkelig bliver forkælet.

Hvis du ligesom jeg, har prøvet alverdens forskellige hudplejeprodukter, uden at se resultater, vil jeg anbefale dig at få lavet en ansigtsbehandling i Holstebro ved Klinik Nederby.

Du behøver ikke gøre det til en månedlig ting. Bare det at få foretaget en hudanalyse, giver dig viden til at kunne købe de cremer som passer præcis til din hud.

 

Få en ansigtsbehandling i Holstebro ved Klinik Nederby

Hvis du gerne vil prøve at få lavet en ansigtsbehandling i Holstebro, vil jeg anbefale dig at gå til Klinik Nederby.

Udover deres store udbud af forskellige behandlinger er deres priser også meget gode. Du behøver derfor ikke spare mange penge op, før du kan få en ansigtsbehandling der virkelig virker.

Se Klinik Nederbys store udbud af ansigtsbehandlinger Holstebro her.

Efter jeg er begyndt med deres behandlinger, har jeg ikke haft problemer med min hud. Den dybdegående ansigtsbehandling renser og fjerner alt det talg min hud producerer.