Find din salgsstrategi i Djursland

At sidde indenfor og altid være ved sit skrivebord er sjældent meget inspirerende. Det kan være en stor mundfuld at skulle forholde sig til dette område hver dag og det er ikke ligefrem noget der er idégenererende. Derfor kan det i mange tilfælde være en god ide at komme lidt ud. Det kan for eksempel ske hvis der er ved at blive lavet noget nyt i firmaet. Ofte sker disse forandringer i forbindelse med, at der for eksempel skal laves en ny salgsstrategi. Det kan være, at ledelsen har sagt, at den strategi man indtil videre har ført ikke har været god nok. Her kan man tage ud i naturen med sine kollegaer. Det er nemlig en rigtig god måde at komme hinanden ved på. Man ser på naturen og mærker den friske luft. Det er en form for salgsmøde, men langt mere hyggelig og dejlig.

Et salgsmøde i naturen er det bedste

Det er ikke kun i Djursland, at der findes dejlige naturområder hvor det er oplagt at bruge tid på at finde en strategi for salg i virksomheden. Tager man til et andet sted i Østjylland vil man også opleve, at det kan være et sted, der er meget inspiration at finde. Generelt kan man sige, at hvis der er natur og skov så skal det nok blive inspirerende. Det kan i første omgang virke lidt uoverskueligt at skulle ud i naturen og snakke strategi hvis det regner. Det glemmer man dog hurtigt når man først er kommet ud.

Tag et uformelt salgsmøde med dine kollegaer og nyd hvordan I kan lære hinanden at kende på en helt ny måde når I er i naturen.

Nyd det personlige ved en strategi

Meget ofte kan forhold man har til arbejdsrelationer og kollegaer blive meget upersonligt. Det kan godt være, at man ser hinanden hver dag, men man snakker faktisk aldrig sammen. At snakke sammen om andet en salgsstrategi og lignende kan være en god ide. Det kan slet og ret gøre, at man får det bedre på arbejdet.

Efter et salgsmøde kan man for eksempel tage ud med sine kollegaer og på den måde lære dem at kende. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Det vigtigste er blot, at man sørger for at være åben og ikke dømme sine kollegaer selvom de er anderledes. Alle er nemlig forskellige og det skal man lære at se som en styrke og ikke en svaghed.