Tøj på delbetaling

Når man gerne vil opdatere sin garderobe med noget mere moderne tøj, eller hvis man står og mangler en ny vinterjakke, så kan det være frustrerende, hvis det er sidst på måneden, og man dermed ikke har de økonomiske midler til at betale for tøjet. Heldigvis tilbyder nogle online butikker, at du kan købe tøj på afbetaling. Det vil sige, at du ikke behøver at betale den fulde pris for varen med det samme, men i stedet kan betale beløbet over en længere periode.

Læs med herunder og få mere at vide om hvordan du kan købe tøj på afbetaling.

Shop tøj på afbetaling

Når du shopper tøj på afbetaling, så skal du altså ikke betale hele varens beløb på én gang, men i stedet små beløb over en længere periode. Dette er specielt nyttigt, hvis man hører til det som betegnes som en lavindkomstgruppe. Der er f.eks., hvis man er studerende og kun har en SU at leve af, eller hvis man generelt har svært ved at klare sig igennem måneden rent økonomisk.

I de fleste butikker, som tilbyder afbetaling, kan du selv planlægge over hvor lang tid, du gerne vil betale prisen tilbage. Langt de fleste beløb til afbetaling er kun på få tusindkroner, og det kan dermed bedre betale sig at købe på afbetaling end f.eks. at optage et kviklån.

Ved de fleste tøjbutikker med afbetaling slipper du nemlig også for at betale renter og gebyr. Det vil sige, at hvis du mangler et par vinterstøvler, og det par, som du gerne vil købe, koster 1200 kr., så bliver prisen ikke højere, hvis du vælger at købe dem på afbetaling. Du vil blot komme til at sprede de 1200 kr. udover flere måneder. Et eksempel kunne være at du vælger at betale for vinterstøvlerne over 25 måneder. Så vil du skulle tilbagebetale 48kr i måneden. Disse småbeløb er ofte langt nemmere at finde i budgettet end et stort beløb som f.eks. 1200 kr.

Butikker med tøj på afbetaling

Der findes en lang række af online butikker, hvor du kan købe tøj på afbetaling. Du har dermed rig mulighed for at shoppe til hele familien på én gang, hvis du handler hos en online tøjbutik med tøj på afbetaling. I dameafdelingen kan du f.eks. handle hos butikker som Hommefemme, Newdress og BYIC. I herreafdelingen er der muligheder som Styled, 2Trendy og Hardcasa, og tøj til de mindste i familien kan du handle hos bl.a. Ugleunger, Dreams for Kids og Svanebutikken.

Et godt tip til at købe tøj på afbetaling det er at gøre afbetalingsperioden maks. lige så lang, som den periode du planlægger at bruge det tøj, som du køber, i. På denne måde er du klar til at købe nyt tøj på delbetaling, når det første tøj er ved at være slidt. Sådan undgår du samtidig at skulle betale en gammel gæld for tøj, som du ikke har nogen nytte af længere.

Hvis du vil vide mere eller gerne vil se en liste med butikker med afbetaling, så kan du læse mere om shop tøj på afbetaling her.